Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Café

Kig forbi til vores månedlige café-arrangementer, hvor du kan få viden om et aktuelt emne og møde andre i samme situation som dig selv.

OBS! Vores tilbud er i øjeblikket anderledes pga. situationen med corona. Læs mere i vores Corona-sektion.

Vi afholder gratis café-eftermiddage ca. én gang om måneden. Alle er velkomne. Cafeen er både for dig der er, eller har været i forløb i centeret, dine pårørende og andre, der har lyst til at dele erfaringer og udvide sit netværk.

Vi starter typisk med et oplæg om et planlagt emne, som deltagerne synes er relevant at høre om. Det kan være emner som medicin, søvnproblemer eller mad. Oplægget holdes af en fagperson med særlig viden om dagens emne. Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål og snak med de andre deltagere i caféen.

Cafeen arrangeres af en gruppe frivillige. Hvis du har lyst til at være med til at arrangere cafeen eller høre mere om hvordan det foregår, kan du kontakte Karin Rue på karin.rue@icloud.com.

Du kan se datoer og emner for de kommende café-arrangementer på opslag, der hænger i centeret og på vores facebookside: www.facebook.com/centerfordiabetes

OBS! Vi forventer at starte op med cafeer igen i september måned 2020.