Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Ledige jobs

Bliv del af Center for Diabetes og vær med til at gøre en forskel for københavnere med type 2-diabetes og hjertesygdomme.

I Center for Diabetes kan du blive del af en engageret og tværfaglig medarbejdergruppe. Vi er her alle for at hjælpe københavnerne med hjertesygdom eller type 2-diabetes, så de kan leve det bedst mulige liv med deres sygdom.

Vi er ca. 50 medarbejdere og repræsenterer forskellige faggrupper - fx fysioterapeuter, sygeplejersker, diætister, akademikere, administrative medarbejdere og servicemedarbejdere. Centret er en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi er en lærende organisation, hvor medarbejderne er inddraget i udviklingen, og hvor drift og udvikling går hånd i hånd. Vi er ambitiøse og stræber mod høj faglighed. Det gør vi som et hold, gennem data og gennem samarbejde med partnere i sundhedsvæsnet, foreninger, civilsamfundet og forskere.

Når der er ledige stillinger i Center for Diabetes, kan du finde dem på denne side samt på Københavns Kommunes hjemmeside: https://www.kk.dk/ledigestillinger

I ØJEBLIKKET ER DER INGEN STILLINGER