Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Seneste nyt

Følg med i udviklingen i Center for Diabetes. Siden bliver løbende opdateret. Seneste opdatering: 28. oktober 2020.

OBS: Fra torsdag d. 29. oktober er der krav om mundbind i lokaler, der er offentligt tilgængelige. Det betyder, at du skal anvende mundbind, når du går ind i og forlader Sundhedshuset på Vesterbrogade, hvor Center for Diabetes også har hjemme. Du skal selv medbringe mundbind. Der er ikke krav om brug af mundbind, når du deltager i dine aktiviteter i Center for Diabetes.

Center Diabetes er åbent for rehabilitering, med både fysisk fremmøde og virtuelle aktiviteter. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og afholder aktiviteter i mindre grupper.

Vi tilbyder samtaler med din kontaktperson eller andre fagpersoner. Samtaler kan handle om mad, træning eller spørgsmål i relation til din sygdom. Samtalerne kan foregå ved fysisk fremmøde, over telefon eller som videoopkald via computer eller tablet (f.eks. iPad), og du vil sammen med din kontaktperson aftale, hvilken løsning, der passer bedst til dig.

For at kunne leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer er al træning tilrettelagt udendørs, når vejret tillader det. Vi overholder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne, uanset om vi træner udenfor eller indendørs.

Det er ikke muligt at klæde om og tage bad i centret. Vi beder dig derfor om at møde op omklædt i træningstøj tilpasset vejret, hvis du er tilmeldt træning.

Vi tilbyder undervisning virtuelt eller med fysisk fremmøde i Center for Diabetes. Du aftaler med din kontaktperson, hvad der passer for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer i forhold til dit forløb i Center for Diabetes er du altid velkommen til at kontakte os.