Header menu

Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

Seneste nyt

Følg med i udviklingen i Center for Diabetes. Siden bliver løbende opdateret. Seneste opdatering: 4. august 2020.

Center Diabetes begynder nu at åbne for rehabilitering og i nogle tilfælde åbner vi op for fremmøde i centeret. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og kan derfor ikke åbne for alle aktiviteter på én gang.

I første omgang tilbyder vi samtaler med din kontaktperson eller andre fagpersoner. Samtaler kan handle om mad, træning eller spørgsmål i relation til din sygdom.

Samtalerne vil foregå over telefon eller som videoopkald via computer eller tablet (f.eks. iPad), og du vil sammen med din kontaktperson aftale, hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Vi venter fortsat på tilladelse til at genoptage vores indendørs træning og undervisning, men indtil da tilbyder vi alternative “virtuelle” løsninger til træning og undervisning.

Vi tilbyder også udendørs træning i mindre grupper og har i øjeblikket tre hold med fysisk fremmøde udenddørs.

I august starter vi med Sund i naturen - et udendørs hold med undervisning og træning. Det kan du tale med din kontaktperson om, hvis det er relevant for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer i forhold til dit forløb i Center for Diabetes er du altid velkommen til at kontakte os.