Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Undervisning

Deltag i et undervisningsforløb og få støtte, viden og redskaber til at håndtere livet og hverdagen med din hjertesygdom eller diabetes.

OBS! Vores tilbud er i øjeblikket anderledes pga. situationen med corona. Læs mere i vores Corona-sektion.

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at leve et godt liv med din sygdom. Derfor tilbyder vi et undervisningsforløb, hvor du kan få støtte, viden og redskaber til at håndtere livet og hverdagen med din hjertesygdom eller diabetes.

Undervisningen foregår som udgangspunkt på hold, hvor du kan dele erfaringer med andre, der har samme sygdom som dig. Der er også mulighed for individuel undervisning. Vi tager udgangspunkt i den viden og de behov du har og det forløb, som du evt. kommer fra.  

Temaer som vi kommer omkring i undervisningen, er sygdommens betydning for dit helbred, hvordan du kan forebygge yderligere udvikling af sygdommen, hvilke symptomer og udfordringer du kan opleve, medicin, mad, bevægelse, mental sundhed, en hverdag i balance og kontakt til sundhedsvæsenet.

Et undervisningsforløb strækker sig over 5-6 undervisningsgange á 2 timer, og foregår en gang om ugen i forskellige tidsrum. Vi tilbyder hold både formiddag, middag og aften. Du har derfor mulighed for at vælge et hold, der passer bedst ind i din hverdag. Taler du ikke dansk, er der også mulighed for at deltage i undervisning med tolk.  

Målet er, at du efter undervisningsforløbet bedre kan håndtere situationer i din hverdag med alle aspekter af din sygdom.