Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Til pårørende

Som pårørende kan du få forskellige former for støtte og vejledning hos Center for Diabetes og i Københavns Kommune.

OBS! Vores tilbud er i øjeblikket anderledes pga. situationen med corona. Læs mere i vores Corona-sektion.
 

Det kan være svært for hele familien og vennekredsen, når sygdom bliver en del af livet. Vi anbefaler, at du som pårørende deltager i den første indledende samtale i centret med din nærtstående, der enten har hjertesygdom eller type-2 diabetes.

Det anbefaler vi bl.a., fordi vi ved, at inddragelse af pårørende gør, at man både som borger og pårørende bliver bedre til at klare udfordringerne i hverdagen.

Som pårørende har du mulighed for at deltage i alle samtaler og i nogle af vores tilbud i Center for Diabetes. Det kan vi afklare sammen med dig.

Du kan også få støtte hos en pårørendevejleder, som tilbyder støtte og vejledning, enten telefonisk eller ved et personligt møde. Når du kontakter en pårørendevejleder, har du mulighed for at tale i et fortroligt rum og mulighed for at være anonym.

Gratis kursus for pårørende
 

Det er også muligt at deltage i "LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende" - et gratis kursus for pårørende. Læs mere om kurset og find yderligere pårørendevejledning her: https://www.kk.dk/paarorende

Du kan desuden finde yderligere information om dét at være pårørende her:

Diabetesforeningens hjemmeside: https://diabetes.dk/paaroerende

Hjerteforeningens hjemmeside: https://hjerteforeningen.dk/paaroerende-2