Header menu

Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

Ledelse

Mød Charlotte Glümer, centerchef i Center for Diabetes.

Ledelsen består af centerchef Charlotte Glümer samt de tre teamledere, Charlotte Kolvig-Raun Kirkegaard (leder for hjerteteamet), Merete Glenner (leder for diabetesteamet) og Lene Christensen (leder for kvalitet og udvikling).

Centerchef Charlotte Glümer er uddannet læge, har en ph.d. fra Københavns Universitet og efterfølgende ph.d. og post.doc fra Steno Diabetes Center.

- Københavnerne skal leve et godt og et langt liv, også hvis de har type 2-diabetes eller en hjertesygdom. Det hjælper vi dem til på Center for Diabetes. Jeg er stolt over at stå i spidsen for centret og stolt over de mange dygtige medarbejdere, som har løftet diabetesindsatsen i København op på et højt fagligt niveau, siger Charlotte Glümer.

Charlotte Glümer har stået i spidsen for Center for Diabetes siden starten i 2016. Hun har tidligere bl.a. været sektionschef i Region Hovedstadens Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed.