COVID-19:
Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona
Ørredsalat
Ørredsalat til pitabrød
(4 personer)
Du skal bruge:
2 pakker røget ørred (ca. 250g)
2 dl græsk yoghurt (eller andet surmælksprodukt med max 5% fedt)
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
Hakket purløg
1 rødt æble
4 pitabrød
Salt og peber
Sådan gør du:
1. Hæld den græske yoghurt i en skål.
2. Pres citronen og rør to spiseskefulde citronsaft sammen yoghurten.
3. Skær rødløget i små tern og vend det ned i yoghurten.
4. Skyl purløgget og klip det i små stykker ned i yoghurten.
5. Skyl æblet og skær det i små tern. Vend æblet med de øvrige ingredienser.
6. Findel ørredfiletten med hjælp af en gaffel. Vend forsigtigt den findelte filet i yoghurtblandingen.
7. Smag til med peber. Ørreden er salt nok i forvejen, så du behøver ikke ekstra salt.
8. Ørredsalaten er klar til servering.
Du kan fx bruge ørredsalaten i et pitabrød. Du kan også anrette den på en bund af salat, pynte den med lime i både og servere den som en forret.
Inspiration til opskriften er fundet på www.2gangeomugen.dk
Se også vores video, der viser, hvordan du laver en lækker spidskålsalat.