Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Rygestop

Vil du lægge tobakken på hylden? Hos Center for Diabetes har vi forskellige tilbud til dig, der vil stoppe med at ryge.

OBS! Vores tilbud er i øjeblikket anderledes pga. situationen med corona. Læs mere i vores Corona-sektion.

I Center for Diabetes afholder vi rygestopkurser i grupper med 7-12 deltagere for borgere med type 2-diabetes eller hjertesygdom. Vores rygestopkursus hedder FIT og KVIT og er til dig, der vil kombinere rygestop med motion.

Du får inspiration til mere motion i hverdagen, samtidig med at du arbejder henimod at opfylde dit eget ønske om at blive røgfri. Alle kan deltage uanset alder og tidligere erfaring med rygestop og motion. Gruppen mødes én gang om ugen i seks uger. Hvert møde varer 2-2½ timer.

Du har også mulighed for at få et individuelt rygestopforløb, som består af op til fem møder. Hvis du ikke er røgfri endnu, men motiveret, kan du tilbydes et nyt rygestopforløb. Der er ingen begrænsninger på antallet af rygestopforløb.

Københavns Kommune har desuden flere forskellige gratis tilbud om rygestop. Du kan frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig. Læs mere på www.kk.dk/rygestop

www.stoplinjen.dk kan du orientere dig i de mange forskellige gratis tilbud der findes og afholdes over hele byen. Det er også på stoplinjen.dk eller på telefon 80 31 31 31 du tilmelder dig til den gruppebaseret undervisning.